Mercier Terapi

Fertilitetsfremmende behandling

Merciér Terapi er en helhedsorienteret behandlingsform for kvinder som oplever fertilitets problemer, bækkensmerter, gener efter gynækologiske indgreb eller som har gennemgået en traumatisk fødselsoplevelse. Målet er at hjælpe kvinder i alle aldre, fra teenager til dem der gennemgår menopause, som søger en mere naturlig tilgang til forskellige bækkenproblemer.

Mercier Terapi er en blid manipulation af bækkenet som bruges i behandlingen af kvinder der har sammenvoksninger i deres reproduktive kanaler. Sammenvoksningerne fungerer som lim og forstyrrer dermed funktionen af de påvirkede organer. Manipulation af bækkenet er en forsigtig udstrækning for at løsne stramme områder af blødt væv og behandlingen fortsætter indtil stramningerne er løsnet. Målet er at reducere sammenvoksningerne i og omkring organer, sener, muskler og led samt at støtte strukturerne af bækkenet, underliv, hofte og den nederste del af ryggen.

Behandling af bækkenorganerne vil højne muligheden for at de genvinder deres normale funktion, det er den mest fornuftige tilgang til at skabe balance i bækkenregionen og dermed øge chancerne for graviditet samt et bedre velbefindende.

Holte Fysioterapi er en af de få klinikker herhjemme der tilbyder denne unikke behandlingsform. Den ultimative intention med Merciér Terapi er at hjælpe kvinder navigere deres vej gennem fertilitets og bækken problemer så man kan se håndgribelige resultater.

For mere information om Mercier Terapi, klik venligst på følgende links :

www.MercierMovie.com

http://www.youtube.com/watch?v=4lOEeDiaGgY

Ligeledes kan klinikken kontaktes på 4542 4122 ml. kl. 8-14 for yderligere information.

 

Priser :
Opstartssamtale : 800,- kroner
Fertilitetsforløb : 7995,- kroner (6 behandlinger)

Hvis man indgår i et behandlingsforløb bliver beløbet for opstartssamtalen fratrukket prisen for selve fertilitetsforløbet. Der gives ikke tilskud fra Den Offentlige Sygesikring til denne behandling.

 

  

Medlem af Foreningen Danske Fysioterapeuter
Medlem af Foreningen Danske Fysioterapeuter
Tilskud fra det offentlige
Du kan få tilskud fra Sygesikringen

Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder, at du får tilskud til behandlingerne, når du har en henvisning fra lægen.

Holte Fysioterapi - Søengen 20 - 2840 Holte - Tlf. 4542 4122
Nordjysk Webdesign