Behandlingstilbud

Fysioterapien ændrer sig i takt med at nye forskningsresultater bliver tilgængelige og vi forsøger hele tiden at videreudvikle os og optimere vores viden via kurser og efteruddannelser.

Ved første konsultation udføres en undersøgelse og vurdering af lidelsen ligesom vi prøver at afdække patienten's egne forventninger til behandlingen. Fysioterapeuten og patienten danner derved i samråd med hinanden en plan og et mål for behandlingsforløbet.

Behandlingerne vil som regel bestå af et individuelt behandlingsforløb, information og rådgivning ofte suppleret med instruktioner i øvelser eller udlevering af et træningsprogram.

Efter endt behandling kan patienten i mange tilfælde have gavn af at fortsætte på et af vores træningshold for at vedligeholde eller forbedre færdighederne.

Der vil være stor forskel på hvor mange behandlinger den enkelte patient har behov for men typisk behandles der 1-2 gange ugentlig hvorefter hyppigheden kan nedsættes.

Klinikken tilbyder bl.a. behandling af:

Hovedpine
Svimmelhed
Piskesmæld
Smerter i nakke og skulder
Musearm
Ryg og lændeproblemer
Bækkenproblemer
Knæ og hofteproblemer
Idrætsskader

Desuden tilbyder vi træning af patienter med kronisk handicap samt genoptræning af patienter efter operation eller sygdom.

Foruden manuel terapi gør vi også brug af McKenzie terapi, Myofascial Release, Mulligan, osteopati samt akupunktur. Akupunktur gives dog kun som et led i den normale fysioterapeutiske behandling. Efter behov bruger vi ultralyd, laser eller kortbølge i behandlingerne.

Vi tilbyder ligeledes træning i varmtvandsbassin som er en effektiv og skånsom træningsform der virker afslappende og smertelindrende ligesom den øger muskelstyrken og stimulerer kredsløbet. Bassintræning er ideel for gigtpatienter, patienter med kroniske lidelser, knæ/hofteopererede, gravide og alle med gener i bevægeapparatet. 

 

Holte Fysioterapi   

Medlem af Foreningen Danske Fysioterapeuter
Medlem af Foreningen Danske Fysioterapeuter
Tilskud fra det offentlige
Du kan få tilskud fra Sygesikringen

Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder, at du får tilskud til behandlingerne, når du har en henvisning fra lægen.

Holte Fysioterapi - Søengen 20 - 2840 Holte - Tlf. 4542 4122
Nordjysk Webdesign